3DS kaart

3D roms op de 3DS met een flashkaart

Hier op r4r4.nl vind je informatie over de flashkaart voor de Nintendo 3DS, de SKY3DS flash kaart!

Wat kun je nou precies met zo een Nintendo 3DS flashkaart?

Een 3DS flash kaart heeft oneindig veel mogelijkheden en je ervaring met het spelen met je 3DS zal nooit meer het zelfde zijn! Stel je eens voor dat je honderden spellen, freeware spellen, applicaties en zelfs films kunt downloaden en op je 3DS console kunt afspelen! Het is allemaal mogelijk met de SKY 3DS Flashkaart!

Het installeren van de SKY 3DS Flashkaart is super simpel en voor je het weet kun je jouw mp3's, ebooks, videos, foto's, roms, spellen, downloads allemaal afspelen op je Nintendo 3DS! De Nintendo 3DS is de beste handheld van het moment en met de SKY 3DS flash kaart zul jij geen dag meer zonder je 3DS console kunnen!

Toen Nintendo de 3DS uitbracht was heel de gaming wereld in shock! Nog nooit had een fabrikant een handheld game console uitgebracht die full 3D was!

Nintendo is erin geslaagd om 3D effecten weer te geven ZONDER dat je een 3D bril nodig hebt!! Spelletjes van voorgaande Nintendo DS versies kun je overigens ook moeiteloos afspelen met de Nintendo 3DS, uiteraard zijn deze wel gewoon in 2D.

Je kunt met de Nintendo 3DS ook bepaalde 3D films afspelen en met de DRIE camera's kun je 3D foto's en 3D video's maken. Uiteraard kun je met de Nintendo 3DS console ook op het internet browsen.

Kortom zorg dat je de Nintendo 3DS met SKY 3DS flashkaart overal bij je hebt, zodat jij je nooit meer ergens hoeft te vervelen!