Microsoft office kopen

Wil je graag Microsoft Office kopen? Dan heb je verschillende opties, zo kun je naar de winkel gaan en daar een nieuw office pakket kopen. Het nadeel daarvan is dat je veel tijd kwijt bent en je veel te veel geld betaald. Er zijn tegenwoordig veel slimmere en betere manieren om je huidige Office versie te upgraden naar een nieuwere versie van MS Office of een heel nieuw pakket te kopen voor een nieuwe installatie van het populaire software pakket van Microsoft.

Je kunt snel en eenvoudig online een product key kopen voor Microsoft Office en deze activeren op jouw computer. Wil je bijvoorbeeld Office 2016 installeren dan hoef je alleen maar even een licentie aan te schaffen en deze te activeren op https://setup.office.com, vervolgens download je snel en eenvoudig het softwarepakket en activeer je het pakket tijdens de installatie nogmaals met dezelfde product key. Een kind kan de was doen!

Op deze manier kun je dus eenvoudig en snel vanachter je computer je Office upgraden of een nieuw Office pakket kopen en installeren. Je hoeft de deur niet meer uit om je software van Microsoft te downloaden en te installeren.

Een ander erg groot bijkomende voordeel is dat je nooit meer teveel geld betaald voor je Office pakket! Goedkoop office kopen was nog nooit zo makkelijk! De prijzen van betrouwbare online retailers zoals bijvoorbeeld https://www.gamekeydiscounter.nl liggen vele malen lager dan de prijzen die je in de winkel betaald. We hebben het hier dan niet over een paar tientjes, maar echt prijsverschillen van 60-90% met de prijzen in de winkel. Zo kan het bijvoorbeeld dat je Office 2019 goedkoop kopen kunt, ondanks dat dit pakket pas in oktober 2018 is uitgekomen.

Microsoft Office 2019

Op 1 oktober van het 2018 is Microsoft Office 2019 door Microsoft op de markt gebracht. Een groot voordeel aan dit nieuwe software pakket van Microsoft is dat je Office 2019 zonder abonnement kunt gebruiken. Er zitten dus GEEN terugkerende kosten aan het gebruik van Office 2019!

Je kunt Office 2019 goedkoop kopen door online een product key of office licentie te kopen. Je kunt dan het office pakket downloaden en activeren met je aangeschafte office keys. Als je bij gamekeydiscounter.nl je keys koopt dan krijg je er automatisch per email instructies bij. Direct na de betaling van je bestelling ontvang je op je scherm een office 2019 key en deze wordt ook direct naar je mail verzonden met de bijbehorende uitleg.

Office 2019 is een zeer uitgebreid pakket met een aantal veranderingen en nieuwe features ten op zichte van office 2016. Wij hebben een uitgebreide product omschrijving, inclusief alle nieuwe kenmerken, features en functionaliteiten van Office 2019 gemaakt. Je kunt deze Office 2019 omschrijving hier vinden: Microsoft Office 2019: alles wat je moet weten.

Microsoft office 2016

Ben je op zoek naar Office 2016? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kunt Microsoft Office 2016 goedkoop kopen en direct gebruiken. Hoe je dat doet? Eenvoudig en snel! Ik leg het graag even uit aan je.

Je gaat naar een betrouwbare webshop waar je online een prouct key aanschaft voor Office 2016 en deze activeer je op de website van Microsoft. Vervolgens geeft Microsoft je toegang tot de officiele download van Microsoft Office 2016 en kun je deze op je pc installeren.

Vervolgens hoef je alleen nog maar even de software te activeren met de aangeschafte product key voor Office 2016 en je kunt DIRECT aan de slag!

Ik raad je aan om Gamekeydiscounter.nl te gebruiken voor de aanschaf van je Office 2016 licentie, wij kopen daar al jaren onze licenties (en overigens ook games) en we hebben nooit een probleem gehad met een Office product key.

Als je wilt weten welke programma's er allemaal bij Office 2016 zitten of welke features, kijk dan eens op deze pagina: Office 2016: alles wat je moet weten!