Microsoft producten kopen

Microsoft heeft in de afgelopen jaren veel verschillende software pakketten op de markt gebracht. Het begon voor Microsoft allemaal met besturings systeem Windows. Later werden daar software pakketten zoals MS Office en MS Visio aan toegevoegd.

De afgelopen jaren heeft Microsoft vele versies van Windows, Office, Visio en alle overige software pakketten op de markt gebracht. Vroeger moest je naar de winkel om je software pakket te kopen of te upgraden en was je erg veel geld kwijt aan deze software van Microsoft.

Tegenwoordig kun je alle Microsoft software online kopen en direct downloaden en als je weet waar je moet zijn kun je de software goedkoop krijgen en ook nog eens direct na aanschaf downloaden!

Wij laten je graag zien welke verschillende software pakketten je direct en goedkoop kunt kopen en downloaden:

Microsoft Windows
Een van de bekendste en meeste gebruikste software pakketten ter wereld is MS WINDOWS. Dit software pakket werd door Bill Gates ontwikkeld en is een van de allereerste besturingsprogramma's voor de pc.

Microsoft Windows is tot op de dag van vandaag het meest populaire en meest gebruikte besturingssysteem voor computers. De afgelopen jaren heeft Windows zich sterk ontwikkeld en zijn we inmiddels aanbeland bij Windows 10.

Je kunt Windows eenvoudig bestellen, downloaden en installeren op je pc of laptop. Wil je meer informatie over de verschillende versies van Windows en waar je Microsoft Windows goedkoop kunt kopen kijk dan even op deze pagina: Microsoft Windows

Microsoft Office
Microsoft Office is een zeer op populair software pakket wat voor het eerst op de markt kwam in 1990. Het software pakket wordt over de hele wereld gebruikt en bestaat uit verschillende programma's en applicaties. De eerste versies van Microsoft Office bestonden voornamelijk uit Word en Excel. Later werden daar veel programma's aan toegevoegd, waaronder PowerPoint, Outlook, maar bijvoorbeeld ook Skype.

Tegenwoordig is het eenvoudig om Microsoft Office te kopen en te installeren op je pc of zelfs op je MAC computer. Je kunt online de verschillende versies bekijken en bestellen. Je krijgt dan een product key waarmee je de gekozen versie van Office met een licentie kunt activeren. Wil je meer informatie over de verschillende versies van Microsoft Office en wil je weten waar je office goedkoop kunt kopen, bezoek dan deze pagina eens: Microsoft Office

Microsoft Visio
Een minder bekend programma van Microsoft is MS Visio. Ondanks dat het grote publiek niet bekend is met dit software programma van Microsoft is het ongekend populair, vooral bij professionals.

Visio wordt om lay-outs, diagrammen en grafieken eenvoudig te kunnen maken. Het programma Visio wordt daarom vooral op de werkvloer gebruikt door allerlei verschillende beroepsgroepen die te maken hebben met bijvoorbeeld het ontwerpen van database structuren of diagrammen die zij nodig hebben voor hun werk.

Wil je eenvoudig, goedkoop en snel Visio aanschaffen, bekijk dan eens de verschillende versies van Visio op deze pagina: Microsoft Visio