Foto's van de Sky 3DS+:

Sky 3ds plus kaart

Sky3ds+ kaart

sky3ds plus aanbieding

Review Sky3ds+ / sky3ds plus flashkaart

De Sky3DS+ (orange) flashkaart is een kaart waarmee je probleemloos games kunt afspelen voor de Nintendo DS en de Nintendo 3DS. Het maakt dus niet uit voor welke console je spellen wilt spelen, de Sky3DS plus kaart speelt ze allemaal af. De flashkaart speelt zonder problemen oudere, maar ook de nieuwste titels af. De Sky3DS+ (plus) is de opvolger van de Sky3ds kaart en het verschil tussen beide kaarten is opmerkelijk groot. De Sky3DS+ kaart brengt een heel aantal verbeteringen met zich mee ten opzichte van zijn voorganger.

Naast de Sky3DS+ zijn er nog twee andere versie van de populaire flashkaart op markt verschenen. Beide flashkaarten hebben echter zo hun beperkingen. De Sky3DS met een rode knop wil je eigenlijk niet hebben. Met deze eerste generatie 3ds kaart kon je niet zoveel en je kon er tevens maar 10 spelletjes / roms opzetten. De makers van de Sky3DS kaart kwamen al snel met een verbeterde versie (die met een blauwe knop) en vanaf toen was het mogelijk om zo’n 30-40 games af de flashkaart te zetten. Een ander groot nadeel van beide voorgangers van de Sky3ds+ kaart is dat games die vanaf half 2015 werden uitgebracht werkten niet op beide kaarten! 

De oplossing voor dit probleem: de SKY3DS+ / SKY3DS PLUS flashkaart! Deze nieuwe kaart ondersteunt alle normale DS games, maar ook alle 3DS spellen. Ja, ook de nieuwste Nintendo 3DS games en roms worden probleemloos afgespeeld door deze awesome kaart. De makers van de Sky3ds+ kaart hebben tegelijk met deze update een aantal andere verbeteringen doorgevoerd: er zitten nu 2 knopjes op de kaart, waarmee je heel makkelijk tussen de games kunt navigeren, je kunt eenvoudig de firmware van het toestel updaten door middel van een MicroUSB ingang. Het grote voordeel van deze feature is dat je de kaart kunt blijven gebruiken en je in principe dus nooit meer een nieuwe flashkaart hoeft te kopen!

Voordelen SKY3DS+ flashkaart

Voor het gemak hieronder even alle voordelen van de Sky3DS+ flashkaart:

  • Speelt ALLE DS en 3DS games probleemloos af (dus ook de nieuwste spellen)
  • Support online spelen!
  • Je hebt geen diskwriter meer nodig.
  • Sleep de spellen / roms naar je geheugenkaartje en klaar!
  • Makkelijk switchen tussen games met de oranje knopjes
  • Firmware is updatable (je hoeft dus nooit meer een andere flashkaart te kopen)
  • Compatible met 3rd party home-brew roms
  • Meest krachtige flashkaart op de markt.

Wil je de Sky3DS+ kaart kopen (linken naar webshop)? Dan raden wij r4flashkaarten.com aan, daar hebben wij de Sky3DS plus kaart aangeschaft en zijn erg tevreden met hun service. Alle flashkaarten die wij kopen en reviewen kopen wij bij deze Nederlandse webwinkel en hebben daar nog nooit een probleem gehad. Ze zijn snel en leveren originele flashkaarten die zonder problemen werken. De flashkaart wordt stevig verpakt verstuurd, zodat je geen enkel probleem zult ondervinden met de kaart. Wij ontvingen ook direct een Micro USB kabel met de kaart. 

De ontvangen kaart lijkt op een gewone game cartridge voor de 3DS. De kaart is van goede kwaliteit en de bevestiging van de USB ingang en het micro SD kaartje zijn prima in orde. Zorg dat je een micro sd kaartje beschikbaar hebt als je de Sky3DS+ kaart koopt, want hier komen je spelletjes op te staan. Aangezien de kaart geen limiet heeft op het aantal spelletjes wat je erop kunt zetten raad ik je aan op een geheugenkaartje te kopen vanaf 16GB of hoger, zodat je genoeg ruimte hebt om de spelletjes erop te zetten.

Hoe werkt de Sky3DS+ kaart?

Deze versie van de Sky3DS kaart werkt een stuk eenvoudiger dan zijn voorgangers. Je moet je MicroSD kaartjes formatteren naar FAT32 (bij kaartjes groter dan 32 GB is het niet mogelijk om de standaard formatteringstool van Windows te gebruiken, zoek daarvoor even een FAT32 tool via google). De spelletjes die je wilt spelen kun je op internet vinden op de bekende websites. Je kunt met deze kaart ook online spelen, veel mensen zorgen wel dat ze hun eigen online header gebruiken zodat Nintendo ziet dat je eigenaar bent van de game. Nadat je het MicroSD kaartje hebt geformatteerd download je vanaf sky3ds.com de spellenlijst om deze op het sd-kaartje te plaatsen. Groot voordeel van deze kaart is dat je geen diskwriter meer nodig hebt, je kunt de bestanden gewoon naar het geheugenkaartje slepen en je kunt aan de slag!

Conclusie: de Sky3DS+ kaart is een game changer!

Zoals eerder aangegeven ervaren wij de SKY3DS+ kaart als een enorme verbetering t.o.v. de eerdere BLUE en RED versie van de SKY3DS kaart. Het feit dat het mogelijk is om de nieuwste games te spelen en dat je de firmware kunt updaten zijn voor ons de grootste redenen om super enthousiast over deze flashkaart te zijn. Daarnaast is de kaart erg gebruiksvriendelijk en de krachtigste kaart die momenteel op de markt is. Aangezien je de kaart kunt blijven updaten, kun je deze flashkaart blijven gebruiken en raden wij zeker aan om de kaart aan te schaffen, je zult hier geen spijt van krijgen. De kaart is hier verkrijgbaar: www.r4flashkaarten.com